All posts by hv-admin

Nieuw jasje

Wij hebben onze oude vertrouwde website in een nieuw jasje gestoken!

Beleef ons nu met:

  • Meer snelheid
  • Meer functionaliteit
  • Betere compatibiliteit met  smart-phones en tablets
  • en meer…

Suggesties of opmerkingen?

Mail deze gerust naar: theflyers@handbal.nl

Schoolhandbaltoernooi 2017

Op 28 en 29 december 2017 is het weer zover, het schoolhandbaltoernooi voor basisscholen gaat weer van start. Deze keer organiseert The Flyers dit toernooi voor de 40ste keer.

Op 28 december zullen groep 5, 6 en 7 van diverse scholen handballen en op 29 december is de beurt aan groep 8. Er doen dit jaar 8 scholen mee met in totaal 23 teams. De winnaars van groep 8 gaan zoals elk jaar door naar het landelijke schoolhandbaltoernooi.

De wedstrijden op 28 december zijn van 9.40 uur tot 17.00 uur en die op 29 december van 10.00-14.40 uur (zie het programmaboekje hieronder voor de precieze tijden). De locatie is sportcentrum Arcus en iedereen is van harte welkom om de jeugd aan te moedigen.

Bij The Flyers speelt niet alleen jeugd van 8 t/m 12 jaar. Ook de oudere jeugd en volwassenen zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Om het handballen een keer zelf te ervaren, kan je contact opnemen met Michel van Megen (secretaris@the-flyers.nl).  Je kan dan een keer gratis meetrainen om te kijken hoe de handbalsport bevalt. Kijk ook gerust verder rond op onze website!

Kom dus het handbal beleven op 28 en/of 29 december 2017 tijdens het SCHOOLHANDBALTOERNOOI!

De toernooicommissie.

Nederland-Duitsland kijken in de Arcus

Op 8 december wordt de laatste klassificatiewedstrijd voor het WK Handbal gespeeld. Onze Nederlandse dames strijden dan tegen rivaal Duitsland.

Dit spektakel is live te zien op het grote scherm in de kantine van de Arcus. Iedereen is welkom. De wedstrijd begint om 18.00 uur.